Fredagens kvalifisering er en opptur Dennis Hauger har ventet lenge på.
Fredagens kvalifisering er en opptur Dennis Hauger har ventet lenge på.

Formel 2, kvalifisering:

Starter fra andre startspor

Ikke det mest optimale startsporet for hovedløpet, men niendeplassen i fredagens kvalifisering byr på gode muligheter i sprintløpet på lørdag.

Publisert

RACING: Så kan det se ut som at de siste rundene preget med mye klabb og babb endelig har begynt å snu for Dennis Hauger. I dagens kvalifisering på en Hungaroring som har vært preget av turbulent vær, kjørte nordmannen seg inn til en niendetid.

Det betyr at han får muligheten til å starte fra andreplass mot lørdagens sprintløp - på en bane hvor han tidligere har vunnet i Formel 3-mesterskapet. 

Fredagens raskeste rundetid var det Jack Doohan som hadde æren av å ta. Han sikret pole-position mot hovedløpet, bare 52-tusendeler foran Victor Martins på andreplass og mesterskapsleder Fredrik Vesti på en tredje.

Et uheldig kval ble det dog for Roman Stanek. Tsjekkeren kjørte av banen i sving 13 og ble stående, noe som også trigget det eneste rødflagget under kvalifiseringen.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS