STCC avlyser resten av 2023-sesongen

Fire av seks løp er allerede kansellert, og nå er forsinkelsene på de nye bilene så store at mesterskapet ikke ser noen annen utvei.

Publisert

RACING: Etter lange tradisjoner med standardbiler med forbrenningsmotor skulle STCC i år gå over til elektrisk drivlinje. Men biler og arrangementer har latt vente på seg siden det som skulle være sesongstarten på Falkenberg andre helgen i juli.

Deretter ble runden i Skellefteå i Nord-Sverige avlyst, før populære Kanonloppet forrige uke også som vanlig skulle ha STCC som hovedattraksjon. Men et fullverdig startfelt er uteblitt, og det som skulle vært en ny runde i Helsingborg denne helgen må også avlyst - og med det er fire av seks runder avlyst denne sesongen.

Nå melder STCC at de retter fokuset mot 2024.

– Vi kan ikke annet enn å beklage overfor alle involverte parter og de som følger oss, for at vi ikke kunne gjennomføre 2023-sesongen slik vi hadde planlagt. Det er et komplekst og nyskapende prosjekt som dessverre er følsomt for leveringsforsinkelser. Vi fortsetter å samarbeide tett med team, samarbeidspartnere, førere, arrangører og det svenske bilsportforbundet for å finne den beste mulige løsningen både for oppkjøringen til 2024-sesongen og selve sesongen, sier daglig leder i STCC, Micke Bern, i en pressemelding.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS