Robin Larsson stakk av med seieren på Lydden Hill for et par uker tilbake, foran sin norske teamkamerat Andreas Bakkerud. Denne helgen derimot var det svært mer dramatiske omstendigheter for 29-åringen.

Svensk rallycrosstjerne døden nær etter stygg ulykke i egen garasje

– Ta vare på hverandre, det kan være over fortere enn man tror, skriver den svenske rallycrossprofilen Robin Larsson.

Publisert Sist oppdatert

RALLYCROSS: Sportslig sett har Robin Larsson åpnet sesongen knallbra i da han totalt sett viste seg som den klart sterkeste føreren under debutløpet i Nitro Rallycross på Lydden Hill tidligere i sommer.

RALLYCROSS: Sportslig sett har Robin Larsson åpnet sesongen knallbra i da han totalt sett viste seg som den klart sterkeste føreren under debutløpet i Nitro Rallycross på Lydden Hill tidligere i sommer.

Som kjent skal Larsson kjøre det USA-baserte elektriske mesterskapet sammen med Andreas Bakkerud, i en konstellasjon med svenske JC Raceteknik og amerikanske Dreyer & Reinbold Racing.

Men i helgen skulle noe utensportslig havne i fokus for Larsson, hvor han hadde marginene på sin side i forbindelse med en ulykke som kunne fått et svært tragisk utfall.

– Søndag var jeg veldig nære av å forlate jorden da jeg var alene i garasjen og slikt. Jeg skulle kutte av noe med den store kappemaskinen, som plutselig skar inn der jeg fikk den rett i halsen, forklarer svensken om den svært dramatiske hendelsen.

Selv om han var alene i garasjen var han heldigvis ikke alene i nærområdet, og hans aller nærmest sørget for at han kunne holdet livet i sjakk.

– Heldigvis klarte familie og venner å komme før ambulansen, å legge trykk og holde meg igang. Med 40 sting senere og millimeterne på rett side er jeg enormt glad for at jeg har alle mine gode venner, min familie og verdens beste kjæreste som har tatt vare på meg hvert sekund siden jeg kom til sykehuset, skriver Larsson videre.

Både svenske, norske og andre utenlandske venner, bekjente og fans har vist sin store støtte og omtanke for 29-åringen som er sønn av den tidligere europamesteren Lars «Lasse» Larsson.

Og i slutten av posten han har delt på sosiale medier, så kommer han med en tydelig påminnelse til alle andre.

– Ta vare på hverandre, det kan være over fortere enn man tror.

Powered by Labrador CMS