Det var enda en overlegen seier av det japanske bilmerket da de krysset mållinjen med begge bilene i topp to.

Toyota tar femte seier på rad på Le Mans

De to Toyotaene så seg ikke tilbake etter at det franske flagget ble viftet i går ettermiddag. 24 timer senere står den japanske fabrikanten igjen øverst på pallen.

Publisert

RACING: Etter 24 timer med langdistanseracing under et av årets mest prestisjefylte løp, krysset de to Toyotaene mål som nummer én og to på Le Mans. Bil nummer åtte, med Sebastien Buemi, Brendon Hartley og Ryo Hirakawa bak rattet får æren av å stå øverst på pallen.

I LMP2-klassen er det JOTA-teamet i bil 38 som kommer først i mål med bronsefører, Rodrigo Gonzales og tidligere Formel 1-fører Will Stevens med Formel E-fører Antonio Felix da Costa. Teamet var overlegne i LMP2-klassen og vant med nesten en runde på bilen bak.

Etter et uheldig løp som endte med brutt løp for Corvette-teamet i GTE Pro var det på andre siden Porsches 91 som krysset mål først med Fred Makowiecki i førerstolen. Han, Gianmaria Bruni og Richard Lietz gjorde alt riktig for å sikre seieren i klassen.

Den nest største klassen under årets Le Mans, GTE Am, ble vunnet av Marco Sørensen i TF Sport-teamet med sin Aston Martin. Han deler pallen med Ben Keating og Henrique Chaves.