Et vel gjennomført løp på Mid-Ohio hjelper spanjolen i jakten på tittel nummer to i IndyCar-sirkuset.

Tre på rad for mesteren fra 2021

Suveren kjøring og en tabbe fra medkonkurrent Colton Herta var med på å sikre den spanske IndyCar-stjernens tredje seier på rad.

Publisert Sist oppdatert

INDYCAR: Løpet på Mid-Ohio-banen startet virkelig med et smell av typen svensk sammenkomst. Allerede før første runde var unnagjort endte Marcus Ericsson over sin landsmann Felix Rosenqvist i den andre halvdelen av banen.

Begge kom seg til depotet, men det viste seg at bilen til Ericsson ble for skadet til at han kunne fullføre løpet. Rosenqvist på sin side kom i mål, dog en runde bak leder og løpsvinner Alex Palou.

Men det var ingen søndagstur for spanjolen heller. Gjennom store deler av løpet ble han jaget av Andrettis Colton Herta. Herta på sin side meldte seg selv av seierskampen da han pådro seg en straff for å ha kjørt for fort i depotet. 

Andre- og tredjeplassen er det de to mennene fra Oseania som fyller. Scott Dixon runder av med bare sin andre pallplass i år foran regjerende mester Will Power.

Til tross for en mindre heldig svensk dag, ble det fortsatt en god dansk dag. Christian Lundgaard tangerer sitt årsbeste resultat med en fjerdeplass.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS