Dennis Hauger.

Trodde det var en runde igjen da han kom i mål

Dennis Hauger trodde faktisk det var en runde igjen da han kom i mål i søndagens hovedløp. Temperaturmålinger viser at det kanskje ikke er så rart at det var vanskelig å holde tellingen.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 2: .Søndagens hovedløp viste igjen hvilket løpstempo Dennis Hauger har inne, da han hentet inn hele ti posisjoner og kom i mål som nummer fem. Etter løpet er Dennis godt fornøyd med, selv om det hele tok slutt en runde tidligere enn det han selv trodde.

– Jeg er fornøyd med løpet i dag, synd jeg ikke fikk kjørt forbi Iwasa. Jeg trodde det faktisk var en runde til og hadde planlagt å kjøre forbi han i siste runde. Leit med kvalifiseringen, vi hadde farten for å vinne løpet. Vi må løse kvalifiseringen så blir det bra!, uttaler Hauger etter løpet via sin manager Harald Huysman.

Og det er ingen tvil om at Hauger ga alt i varmen. Harald Huysman kan nemlig også opplyse om at Olympiatoppens Lars Haugvad var på plass og målte Haugers kjernetemperatur gjennom løpet. Resultatene viser at han kjørte med en kjernetemperatur på intet mindre enn 40,1 grader. I tillegg hadde han et væsketap på ca. to liter, og han var følgelig litt svimmel da han kom i mål.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS