WRX Finland, Q2: Bakkerud frikjennes av dommerne etter ny Timmy-batalje

Publisert
(Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)
(Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)

RALLYCROSS-VM: Det ble litt av en andreomgang i Finland søndag formiddag, og resultatlistene ble snudd helt på hodet da de raskeste førerne fra Q1 skulle starte først på en regnvåt bane i Kouvola.

Topp fem startet altså først, deriblant Andreas Bakkerud, som fikk en vesentlig bedre start og utvikling på sitt heat. På nest siste runde havnet han side om side med Timmy Hansen, som vi har sett så mange ganger før, og i første sving går Bakkerud på innsiden av svensken - som ender med en nesten-snurring for den regjerende verdensmesteren.

Hansen var også raskt bortpå siden av Bakkerud etter omgangen og uttrykte sin klare misnøye, men etter at dommerne kikket nærmere på det som skjedde så var konklusjonen at det ikke ble gjort noe galt.

Men de hadde glatt bane hele gjengen, og det var kun heatvinner Mattias Ekström som satt en akseptabel fjerdetid sammenlagt dette heatet. Johan Kristoffersson hadde tekniske problemer for en gangs skyld, og havnet langt ned på listene. Sammenlagt er det nå Niclas Grönholm som topper listene, mens Andreas Bakkerud er helt nede på 11. plass før siste omgang kjøres senere søndag.

Powered by Labrador CMS