WRX Finland, Q3: Andretid i søla mens Timmy tar selvkritikk etter incident

Publisert
(Foto: Photo Paulo Maria / DPPI)
(Foto: Photo Paulo Maria / DPPI)

RALLYCROSS-VM: Andreas Bakkerud sikret femteplass sammenlagt etter de innledende omgangene, og med det får han andre rekke i semifinalen etter at han kjørte inn til en god andretid i sin omgang. Denne gang var bergenseren mer på rett sted til rett tid med tanke på forholdene enn han har vært tidligere i år, men måtte som vanlig la Johan Kristoffersson kjøre sitt eget løp.

Det ble naturlig nok stor oppmerksomhet både i depotet og hjemme hos fansen etter det som kan kalles «nok en feide» mellom Andreas Bakkerud og Timmy Hansen under den andre omgangen, hvor de touchet side om side som endte med en nesten-snurring for Hansen og avansement til Bakkerud. Dommerne hadde ingenting å si på hendelsen, og rett før Q3 konstaterer Hansen at han er enig med dommerne.

– Jeg var først sint fordi jeg mente han dyttet til meg. Så har jeg sett videoen etterpå og ser at det er jeg som burde gitt mer plass til Andreas, sa Hansen, som snek den siste posisjon i første rekke i semifinalen med ett hårfint poeng på Bakkerud.

Kristoffersson tok tilbake teten etter en er mislykket andreomgang og står nok en gang med pole position og 16 nye mesterskapspoeng etter innledende omganger.

Powered by Labrador CMS