Liam Lawson.

Avskriver seg selv som permanent Formel 1-fører neste sesong

Liam Lawson kjører kanskje neste ukes Qatar Grand Prix, men han blir etter eget utsagn ikke å se på neste års grid.

Publisert

FORMEL 1: Lawson har kjørt de fire siste Formel 1-løpene som erstatter for AlphaTauris skadede Daniel Ricciardo, og unggutten har imponert mange i sitt innhopp. 

Når det likevel ble bekreftet at både Ricciardo og Yuki Tsunoda fortsetter i teamet neste sesong begynte spekulasjonene å gå om at Lawson kunne passe bra inn hos Williams.

– Jeg er en Red Bull-fører, alle Red Bull-setene er fylt, og dessverre betyr det for nå at jeg vil være en reservefører, sa Lawson ifølge Autosport.

Logan Sargeant er den eneste av årets førere som ikke har blitt bekreftet til neste sesong. Om amerikaneren ikke skulle få fortsette, og han tilsynelatende ikke vil erstattes av Lawson, er det per nå Felipe Drugovich som fremstår som den klareste kandidaten til å ta over.

Fjorårets Formel 2-mester som i år er reserve for Aston Martin har sagt nei til å teste IndyCar og blir sannsynligvis heller ikke å se på neste års Formel E-grid. Flere tror at dette tyder på at han selv håper at det skal komme en Formel 1-mulighet i løpet av høsten.

Powered by Labrador CMS