Dennis Hauger.

Dennis fjerde best i årets første kvalifisering

Dennis fikk en god start på sesongen, men ingen kunne måle seg med forhåndsfavoritt Theo Pourchaire.

Publisert Sist oppdatert

Formel 2, Bahrain - kvalifisering

1. Theo Pourchaire, ART GP, 1:40.903

2. Victor Martins, ART GP, +0,751

3. Richard Verschoor, VAR, +0,900

4. Dennis Hauger, MP Motorsport, +0,928

5. Frederik Vesti, Prema, +0,994

6. Kush Maini, Campos, +1,024

7. Ayumu Iwasa, DAMS, +1,031

8. Arthur Leclerc, DAMS, +1,070

9. Roman Stanek, Trident, +1,085

10. Ralph Boschung, Campos, +1,107

FORMEL 2: Treningen tidligere på dagen som ble avbrutt av to rødflagg viste verdien av å tidlig sette en god rundetid. Det skjønte også Hauger, som kom inn til foreløpig andretid i sitt første forsøk. Banen i Bahrain er kjent for å slite på dekkene, noe Hauger fikk merke i sitt andre forsøk på samme dekksett. Til tross for en rask førstelektor klarte ikke nordmannen å forbedre sin egen bestetid, som på dette tidspunktet ikke lenger holdt til en topplassering.

Men når det hele skulle avgjøres helt mot slutten forbedret Dennis sin egen bestetid, og hoppet med det opp til en foreløpig tredjetid. På den påfølgende runden ble det ingen ytterligere forbedring, men tiden holdt likevel til en fjerdeplass.

Raskest av alle var forhåndsfavoritt Theo Pourchaire som tok pole position syv tideler foran lagkamerat Victor Martins. Richard Verschoor ble nummer tre. Like bra gikk det ikke for Haugers teamkamerat Jehan Daruvala som havnet like utenfor topp ti.

– Dette er en bra sesongstrat av Dennis Hauger, men det det må jo være noen tanker når Theo Pourchaire tar pole position syv tideler foran Martins og nesten sekundet foran Verschoor og Hauger, sa Viaplay-kommentator Henning Isdal.

Hauger starter dermed som nummer fire i søndagens hovedløp, og som nummer syv i lørdagens sprintløp hvor startrekkefølgen blant de ti fremste førerne snus. Aurskog-gutten er selv fornøyd med starten.

– Det er en grei start på helgen og så får vi se hvordan det vil utvikle seg i løpene. Veigrepet endrer seg gjennom helgen etterhvert som F1-bilene kjører og legger igjen gummi i sporet. Jeg er fornøyd, uttaler Hauger etter kvalifiseringen via sin manager Harald Huysman.

----------------------------------------------

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS