Dennis Hauger trives godt på Zandvoort-banen og får stadig godfølelsen mer og mer tilbake.
Dennis Hauger trives godt på Zandvoort-banen og får stadig godfølelsen mer og mer tilbake.

Dennis tilbake på pallen igjen

Formkurven fortsetter å peke oppover for nordmannen i Formel 2-sirkuset,

Publisert Sist oppdatert

Formel 2, Zandvoort - sprint

1) Marcus Armstrong, Hitech, 43:42,549

2) Clement Novalak, MP, +0,880

3) Dennis Hauger, Prema, +1,990

4) Liam Lawson, Carlin, +2,517

5) Juri Vips, Hitech, +3,026

6) Ayumu Iwasa, DAMS, +3,318

7) Richard Verschoor, Trident, +4,268

8) Logan Sargeant, Carlin, +4,650

9) Jack Doohan, Virtuosi, +4,840

10) Felipe Drugovich, MP, +5,458

FORMEL 2: Helt siden magefølelsen var positiv i etterkant av hovedløpet i Belgia, så har Dennis Hauger fortsatt å bevise at han er tilbake med et annet tempo enn hva han har vist i sommer. Fra femtetid på trening til syvendeplass på kvalisering til en kjærkommen og etterlengtet pallplass da han kjørte inn til tredjeplass i lørdagens sprintløp.

19-åringen fra Aurskog hadde en god start fra sin fjerde startposisjon og kom seg opp til tredjeplass allerede etter første sving. Etter hardt press fra Red Bull-kollega Liam Lawson de påfølgende rundene fikk Hauger etterhvert stabilisert sin tredjeplass, dog uten at han klarte få ordentlig heng på Clement Novalak som hadde falt ned til andreplass fra pole position.

Resten av løpet fortsatte i tog for det meste, før Tatiana Calderon kjørte av tre runder før slutt. Men bergingen gikk lynkvikt og løpet rakk å komme igang igjen med én siste runde etter at feltet var samlet.

Dermed hadde Hauger både tjent inn gapet til Novalak, samtidig som Liam Lawson også sin side kunne få heng på Hauger igjen. Men det holdt seg gjennom den siste runden, og med det kan Dennis konstatere at han er tilbake på pallen igjen, for første gang på 83 dager siden denne knallsterke hovedløpseieren i Baku.

Marcus Armstrong tok seieren foran Novalak.

– Det var et helt greit løp. Jeg ønsket jo å kjempe om å ligge foran, men etter de siste løpene er det fint å være på pallen igjen. Jeg slet litt med dekkene, men jeg fortsatt fornøyd når det er pallen og flere poeng, sa Hauger i pallintervjuet med Formel 1-reporter Will Buxton.

Powered by Labrador CMS