FRECA-førerne i aksjon tidligere denne helgen.

Dødsulykke i Formula Regional Europa

Løpshelgen i Fomrula Regional Europa ble avsluttet med svært tragiske nyheter.

Publisert

RACING: Helgens andre løp på Spa-Francorchamps hvor Martinius Stenshorne kom i mål utenfor poengplassene ble tilsynelatende avsluttet uten stor dramatikk utover at Tim Tramnitz krasjet fra andreplass på den siste runden. Men noe som ikke ble vist på TV-sendingen var en ulykke lenger bak i feltet som resulterte i at 18 år gamle Dilano van’t Hoff omkom. 

Van’t Hoff som kjørte for MP Motorsport ble truffet av en annen bil i høy fart. Hendelsen oppsto da løpet ble restartet etter en lang periode bak sikkerhetsbil, og det var svært dårlig sikt grunnet "sprayen" som oppstår i regnværet bak andre biler. 

Ulykken skjer fire år etter at Antoine Hubert omkom i et Formel 2-løp på samme bane. Løpshelgen er over for FRECA-førerne, men på Spa skal 24 timersløpet rulles i gang senere i ettermiddag.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS