Martinius Stenshorne hopper ut av nok en løpshelg som mesterskapsleder.

Poengjakten spolert for Martinius - Antonelli nærmer seg i mesterskapet

Martinius Stenshorne ble ikke overraskende stående uten poeng i helgens andre løp etter å ha startet med et svært krevende utgangspunkt.

Publisert Sist oppdatert

RACING: Lørdag morgen var det klart for helgens andre løp i Formula Regional Europa, og etter å ha tatt nok en pallplass i fredagens løp var utgangspunktet langt vanskeligere denne gangen fra 26. startposisjon. Som vi så ofte ser på Spa var det fuktig når løpet kom i gang, og det var dermed regndekk som gjaldt. Fra start plukket Stenshorne en posisjon, og opphentingen fortsatte i såpass styrke at da sikkerhetsbilen måtte ut på banen med 16 minutter igjen av løpet lå nordmannen på 17. plass. 

Poeng var med andre ord innen rekkevidde, men i motsetning til hvordan det var på fredag tok det lang tid før sikkerhetsbilen kunne kjøre inn igjen i pit. Da løpet ble restartet gjensto det kun to runder, og det ble umulig for Hokksund-gutten å ta poeng. I mål ble han nummer 16.

I fronten var det Stenshornes teamkamerat Tim Tramnitz som startet i pole position, men etter en intens duell var det Andrea Kimi Antonelli som tok over ledelsen. I omstarten hadde italieneren også full kontroll, ikke minst siden Tramnitz som jaget bak snurret og havnet i murveggen på den aller siste runden. Stenshorne leder fortsatt mesterskapet foran Andrea Kimi Antonelli, men avstanden er nå nede i fem poeng.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS