Mats W. Marthinsen og Espen Isaksætre i aksjon på Finnskogbanen. Nå er en ny dato for årets NM-runde fastsatt.

Rallycross-NM:

Ekstremværet utsatte helgens NM-runde - nå er den nye datoen klar

Det er ikke mulig å gjennomføre NM-runden i rallycross som planlagt på Finnskogbanen denne helgen, men nå er den nye datoen klar.

Publisert Sist oppdatert

RALLYCROSS: Ekstremværet «Hans» har denne uken herjet i store deler av landet, og motorsporten har ikke sluppet unna konsekvensene av de store vannmengdene. Hos KNA Solør var man på Finnskogbanen klar for å arrangere NM-runde i Rallycross, men store skader på banen som følge av ekstremværet gjorde at det ble en umulig oppgave. 

Så det blir altså ikke Rallycross-NM allerede denne helgen, men runden på Finnskogbanen skal likevel kjøres. Norges Bilsportforbund opplyser fredag om at det vil skje 7. til 8. Oktober, og KNA Solør vil publisere nye tilleggsregler og åpne for ny påmelding til det løpet. 

Løpet på Finnskogbanen vil bli årets siste NM-runde. Før den tid skal det kjøres på Grenland fra 26. til 27. august og på Momarken fra 16. til 17. september. På Grenland motorsenter skal forøvrig NM-runden kjøres sammen med det nordiske mesterskapet RallyX som returnerer fra sommerpausen.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS