Ole Christian Veiby i aksjon.

Rallycross-VM:

Fullfører sesongen med andre biler

Fortsatt skaper storbrannen på Lydden Hill problemer for den videre gjennomføringen av årets Rallycross-VM.

Publisert

RALLYCROSS:  RX1e-bilene kan fortsatt ikke slippes ut på banen grunnet den pågående etterforskningen av hva som forårsaket storbrannen på Lydden Hill. Allerede har rundene på Lydden Hill, i Belgia og i Tyskland blitt avlyst, og nå er det klart at bilene heller ikke blir klare til de to siste løpshelgene for sesongen. 

Men VM-rundene er ikke avlyst av den grunn, og VM-førerne skal fortsatt i aksjon. Veiby og co skal nemlig kjøre i Cape Town og Hong Kong med RX2e-bilene. RX2e er vanligvis supportklasse til VM-klassen, og Veiby er en av flere førere som også hoppet inn i klassen hvor Ole Henry Steinsholt deltar til vanlig i Belgia. Den ordinære sesongen for det mesterskapet ble avsluttet i Tyskland, og nå skal altså bilene brukes av VM-førerne. 

Førerne vil tjene mesterskapspoeng, og Rallycross-VM vil med andre ord i år avgjøres med andre biler enn de man startet med.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS