Dennis Hauger på vei ut av bilen i Bahrain.
Dennis Hauger på vei ut av bilen i Bahrain.

Hauger fortsetter med samme motor som før i Saudi-Arabia

Problemene i Bahrain tydet på at det ville bli et fullt motorbytte for Dennis Hauger. Nå er det klart at MP-føreren fortsetter med samme motor som før.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 2: Etter en svært oppløftende start med andreplass i sprintløpet skulle det ikke gå like bra i sesongens første hovedløp. Et svært ubeleilig turbohavari gjorde at Hauger til slutt måtte parkere bilen lenge før vinner Theo Pourchaire krysset mållinjen.

Like etterpå fortalte både Dennis selv og resten av teamet at nettopp turboen var problemet. På det tidspunktet trodde man at biter fra den ødelagte turboen som falt ned i motoren ville føre til at den måtte byttes ut, men etter nærmere undersøkelser viser det seg at det altså ikke blir tilfelle.

– Nei, kun turbo. De kunne ikke se at det hadde kommer biter med i sylindrene, skriver manager Harald Huysman i en tekstmelding til Parc Fermé på spørsmål om det ble et fullt motorbytte.

Løpshelgen i Jeddah innledes med trening og kvalifisering på fredag, som attpåtil er Haugers 20-årsdag.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS