Juri Vips.
Juri Vips.

Hauger-kollega er blitt suspendert fra Red Bulls juniorprogram

Formel 1-drømmen er etter alt og dømme over for Juri Vips etter et rasistisk utspill direktesendt på internett.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 2: Fem er blitt til fire i Red Bulls juniorstall blant de Formel 2-satsende førerne denne sesongen. Estiske Juri Vips har nemlig blitt suspendert fra Red Bull sitt juniorprogram, med påfølgende undersøkelser og etterforskning fra teamet-

Årsaken skal være bruk av N-ordet i forbindelse med en livestream sammen med Red Bull-kollega Liam Lawson, hvor dette ble fanget opp. Ettersom nulltoleransen er såpass klar i måten dette ble sagt på, var det også klar tale fra Red Bull tirsdag kveld om at Vips ikke lenger hører hjemme i deres stall.

Det er verdt å presisere at det er Red Bull som enn så lenge kaster Vips ut av korridorene i Milton Keynes. Teamet han kjører for i Formel 2, Hitech GP, har ikke gitt noen uttalelser vedrørende hendelsen med Vips. Hvorvidt dette påvirker resten av sesongen er derfor fortsatt usikkert.

Selv har han lagt seg paddeflat på sosiale medier.

– Denne språkbruken er totalt uakseptabel, og gjenspeiler ikke de verdiene og holdningene jeg står for. Jeg angrer dypt mine handler og dette er ikke noe eksempel jeg ønsker å sette, skriver Vips i sosiale medier.

Powered by Labrador CMS