Helgen blir krevende for Dennis Hauger.

Hauger etter nedturen:

– Ikke det verste i verden

Dennis Hauger fikk en tung fredag i Østerrike, men han prøver likevel å se fremover.

Publisert

FORMEL 2: I fredagens Formel 2-kvalifisering ble det kun en 13. plass for Dennis Hauger som dermed har et krevende utgangspunkt i begge helgens løp i Østerrike. Red Bull-junioren som i og for seg er litt på hjemmebane denne helgen hadde håpet på langt mer i innledningen av et hektisk sommerprogram som i stor grad kan avgjøre hans formel-fremtid.

– Vi hadde farten på det første settet. Jeg følte rundene var ganske bra og at jeg fikk ut det jeg kunne med bilen. På det andre settet så følte jeg ikke at jeg klarte å ta det steget kjøremessig. Jeg vet ikke om jeg ikke var aggressiv nok eller hva det var, forteller Hauger til Viaplay etter løpet.

– Det er ikke så mye å si. Alle forbedret seg med 3-4 tideler og jeg fikk ikke en bedre tid engang, så det var en mulighet for mye mer. Jeg er litt lost i forhold til hvorfor, men ja. Bare utrolig kjipt, fortsetter 20-åringen. 

Likevel forsøker han å se litt fremover mot det som altså blir en vanskelig helg.

– Vi må bare prøve å jobbe oss frem til i morgen. Vi skal gjøre noen små endringer til løp som vi håper kan gjøre litt godt og ta oss tilbake til sånn det var i starten av sesongen. Det er i alle fall en bane det er mulig å komme seg litt fremover, og hvor det kan være litt miksa vær. Jeg tarter fra trettende – det er ikke det verste i verden men selvfølgelig, det var jo en mulighet for mer, sa han. 

– Vi kan lett komme oss opp til topp åtte om vi er smarte i morgen, og vi kan «aime» for mer håper jeg, fortsetter Hauger om ambisjonene i lørdagens sprintløp.

MP-føreren er samtidig klar på at han nå må ta noen sjanser for å klatre oppover resultatlisten i de to løpene som kommer.

– Jeg burde ha pushet mer og er skuffet at jeg ikke klarte å få det beste ut av bilen. Jeg blir nødt til å ta en del sjanser i begge løpene i helgen, forteller han via manager Harald Huysman.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS