Illustrasjonsbilde av simracing.

Nå er datoene til årets NM i simracing klare

I ettermiddag lanserte NMK eSport en preliminær kalender for årets Simracing-NM, og likt som fjoråret er at det skal kjøres både NM i asfalt og rallycross-grenene.

Publisert Sist oppdatert

NM i simracing 2023:

Rallycross:

Runde 1: 31.05

Runde 2: 21.06

Runde 3: 30.08

Runde 4: 13.09

Runde 5: 27.09

Asfaltracing:

Runde 1: 27.08

Runde 2: 10.09

Runde 3: 24.09

Runde 4: 08.10

Runde 5: 22.08

SIMRACING: Mandag ettermiddag kunngjorde NMK eSport datoene for årets Sim-NM, og i likhet med fjoråret vil det kjøres to grener om hverandre, asfalt og rallycross. Nytt for året er derimot fordelingen av løpene.

I fjor kjørtes hele NM-sesongen i løpet av åtte uker hvor hver gren kjørte sitt løp annenhver uke. I år starter Sim-NM i rallycross allerede onsdag 31. mai, påfulgt av et to ukers opphold til sesongens andre løp. Deretter er det hele ti uker til neste løp i august før det går mer slag-i-slag, dog fortsatt med én ukes opphold mellom hvert løp.

Asfaltdelen av Sim-NM er blitt lagt på søndager og starter ikke før i høstparten. Der er det også en mer kronologisk fordeling av løpene med én ukes opphold mellom hver runde. Det kan også tyde på at dette blir tidenes første Sim-NM som ikke benytter seg av Porsches Cup-bil, da kalenderen er annonsert med GT3-klassen.

Det er enda ikke blitt kunngjort hvilke baner årets norgesmesterskap skal gå.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS