Sergio Perez avsluttet fredagen i grusfella.

Formel 1, trening 1 og 2: 

Perez avsluttet dagen med krasj

Sergio Perez hadde nok ønsket seg en bedre avslutning på dagen.

Publisert

FORMEL 1: Denne helgen kjøres Formel 1-kvalifiseringen med harde dekk i Q1, mediumdekk i Q2 og softdekk i Q3. Det gjør at teamene har litt færre dekk å «bruke opp» på treningene, noe som kom til syne ved at de raskeste tidene i den første treningen uvanlig nok ble satt med de harde dekkene. Raskest var det ikke overraskende Max Verstappen som var foran bursdagsgutt Carlos Sainz og teamkamerat Sergio Perez. 

I den andre treningen fikk Lance Stroll sin første trening for dagen etter at Felipe Drugovich gjorde unna en rookie-trening i hans bil tidligere på dagen. Dessverre rakk ikke kanadieren å fullføre en eneste runde før han måtte stoppe med tekniske problemer.

Da treningen kom i gang igjen etter at rødflagget var ute i noen minutter mens Strolls bil ble fjernet tok det ikke mange minuttene før Max Verstappen igjen toppet lista, men utover i treningen var det Ferraris Carlos Sainz som viste seg som den raskete foran Lando Norris og Sergio Perez. 

Men selv om Sergio Perez for en gangs skyld kom foran Verstappen på en resultatliste avsluttet han ikke akkurat dagen på perfekt vis da han kjørte for langt ut i sving 11 og havnet i barrieren. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS