Dennis Olsen, her fra 24-timersløpet på Daytona for Wright Motorsports tidligere i år. Hovedsatsingen hans i DTM i år skjer dog med et annet kundeteam av omfattende kaliber.

Porsche plasserer Dennis i ett av deres aller viktigste team

Ny drakt og nye farger for Dennis Olsen, hvor forutsetningene for å kjempe i toppen av DTM knapt kunne vært bedre.

Publisert

RACING: Fredag morgen ble det klart hvilket team Dennis Olsen skal representere i årets DTM-sesong. I fjor kjørte han for det relativt ferske kundeteamet SSR Performance, som i år har gått vekk fra Porsche og skiftet til Lamborghini.

Men Olsen kjører på oppdrag for Porsche, og puttes nå i ett av deres viktigste og mest innflytelsesrike kundeteam. Nemlig Manthey Racing, i samarbeid med australske EMA Motorsport. Olsen vil bli tildelt startnummer 90 og får Thomas Preining som teamkamerat. I fjor kjørte de for hvert sitt team i DTM.

Manthey er kjent for å ha blant de beste Porsche-bilene på langdistanseserien på Nürburgring, men ikke minst er det dette teamet som holder bilene som fabrikkførerne til Porsche har brukt i Langdistanse-VM, deriblant 24-timersløpet på Le Mans.

– Jeg har jobbet med teamet fra før og kjenner godt hvordan ting fungerer hos Manthey. På toppen av dette får vi den nyeste generasjon Porsche 911 GT3 R. For meg er dette det perfekte utgangspunktet for å kjøre på øverste nivå i DTM, sier Dennis Olsen.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS