Den tidligere Supercars-mesteren trives godt i statene om dagen.

Scott McLaughlin tok seieren på Mid-Ohio

Penske har hatt en svært trivelig sesong så langt i årets IndyCar-mesterskap.

Publisert Sist oppdatert

INDYCAR: Det var et løp preget av tekniske problemer for mange av dagens deltagere på Mid-Ohio i dag. Først ute var svenske Felix Rosenqvist som ikke kom lengre enn til runde ni. Svensken lå på en tredjeplass da problemene oppstod. Det var en tydelig frustrert Rosenqvist som klatret ut av bilen sin.

44 runder senere stoppet Tatiana Calderon sin bil på banen. Mange i feltet valgte å stoppe da de oppdager Calderon sin bil strandet på banen, inkludert Pato O'Ward. Men det ble katastrofalt for mexicaneren som ikke hadde motorkraft da han skulle ut.

Etter omstarten som følge av motorstoppene, var det kjempet en bitter kamp mellom de to Andretti-lagkameratene. Romain Grosjean hadde nye- og mykere dekk enn Alexander Rossi. Franskmannen forsøkte to ganger å kjøre forbi på utsiden av sving to.

Første gang kom han ikke langt nok frem og ble nærmest presset av banen av Rossi. Runden etter kommer han lengre på siden av Rossi, men amerikaneren understyrer i Grosjean. Franskmannen ble presset av banen på grunn av det og forårsaket nytt gulflagg.

Callum Ilott var den seneste føreren som led nød av motorproblemer, men det skulle ikke stoppe Penskes Scott McLaughlin som endte opp med å vinne løpet.

Powered by Labrador CMS