F1-test - dag 1, formiddag:

Verstappen fortsetter der han slapp

Årets første testpass er gjennomført uten den store dramatikken.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Felipe Drugovich hoppet denne morgenen inn for Lance Stroll i Aston Martin etter at en sykkelulykke satte kanadieren ute av spill. Det fører til en fin mulighet for fjorårets Formel 2-mester som denne sesongen er Aston Martin-reserve sammen med Stoffel Vandorne, men man rakk ikke engang å registrere at han var i gang før bilen sto stille og årets første rødflagg måtte ut.

Teamsjef Mike Krack uttaler i ettertid at den stoppen skyltes tekniske problemer med de elektriske komponentene på bilen. Etter en drøy time var de problemene løst, og Drugovich kunne gjøre et nytt og noe mer bærekraftig forsøk.

Som alltid skal man passe seg for å legge for stor vekt på rundetider under testing siden vi ikke vet hva de ulike teamene fokuserer på eller hvor mye de egentlig vil vise frem. Dette gjelder kanskje spesielt i første pass hvor det først og fremst handler om å se til at alt fungerer som det skal.

Raskeste tid var det Max Verstappen som satte foran Carlos Sainz og Alex Albon, mens nettopp Albon gjorde unna flest runder med 74 i tallet.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS