Den regjerende verdensmesteren vant nok en gang.

Belgia Grand Prix:

Verstappen fullstendig overlegen

Ingen var i nærheten av å gjøre noe med Max Verstappen denne gangen heller.

Publisert Sist oppdatert

Belgia Grand Prix - Topp 10

  1. Max Verstappen, Red Bull
  2. Sergio Perez, Red Bull, +22,305
  3. Charles Leclerc, Ferrari, +32,259
  4. Lewis Hamilton, Mercedes, +49,671
  5. Fernando Alonso, Aston Martin, +56,184
  6. George Russell, Mercedes, +1:03,101
  7. Lando Norris, McLaren, +1:13,719
  8. Esteban Ocon, Alpine, +1:14,719
  9. Lance Stroll, Aston Martin, +1:19,340
  10. Yuki Tsunoda, AlphaTauri, +1:20,221

Brutt: Oscar Piastri og Carlos Sainz

Sikkerhetsbiler: 0

Raskeste runde: Lewis Hamilton - 1:47.305

FORMEL 1: Charles Leclerc startet Belgia Grand Prix fra pole position med Max Verstappen fra sjette startposisjon grunnet en fem plassers gridstraff for å ha byttet en ekstra girkasse denne helgen. Leclerc hadde kontroll fra start, men allerede på Kemmel-langsiden måtte monegaskeren gi tapt for Sergio Perez som startet som nummer to. 

På den niende runden hadde også Max Verstappen kommet seg forbi Leclerc fra sin sjette startposisjon. Åtte runder senere var også Perez passert, og Nederlenderen hadde få problemer med å kontrollere inn nok en seier. Han vant med over 20 sekunder, og det uten at han så ut til å anstrenge seg spesielt mye. Bak den regjerende verdensmesteren fullførte Sergio Perez og Charles Leclerc som nummer to og tre. 

Red Bull øker med det sin egen rekord for flest seire på rad til tretten, og belgisk-fødte Verstappen er etter seieren nå kun en seier unna å tangere Sebastian Vettels rekord for flest seire på rad med ni i tallet. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS