Helt mot slutten av dagens siste pass kjørte Guanyu Zhou det som skulle væres fredagens raskeste rundetid.

Alfa Romeo til topps mens Red Bull fortsatt viser muskler

«Det er bare testing» runger det fra de fleste kommentatorstemmene, allikevel tyder ingenting på at Red Bull har tenkt til å stoppe momentet fra fjoråret.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Mens Mercedes-fører George Russell var ute på et lengre stint kom det en feilmelding på rattet til briten. Russell fikk ikke muligheten til å kunne kjøre tilbake til depotet og måtte stoppe på banen rett før sving 10. Det endte med testens andre rødflagg.

Feilen skyldtes et problem med hydraulikken på bilen som også betød at Mercedes sin ettermiddag endte tidligere enn planlagt, til stor irritasjon for teamet som mister verdifull informasjon for løpet som skal ta plass på samme bane om drøye to uker.

Etter å ha kjørt 18 runder under ettermiddagspasset måtte Max Verstappen inn i depotet, og bilen ble dyttet inn i garasjen mens skjermene som hindrer innsyn ble tatt opp. Det er usikkert hva som er årsaken til at teamet måtte av med gulvet på bilen, men ingenting tydet på alvorlige problemer da Verstappen fortsatte kjøringen en liten stund etter.

Til tross for at Red Bull enda viser sterkt tempo i årets vintertest, var det Guanyu Zhou som toppet listene.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS