Bestill gavekort for hele 2023 på Parc Fermé

Har du et svært bilsportinteressert familiemedlem, kamerat eller kollega? Da er du få klikk unna en ypperlig julegave til vedkommende.

Publisert Sist oppdatert

Det nærmer seg jul og strida er i gang for fullt med innkjøp av både middag, pynt og ikke minst julegaver. Vi i Parc Fermé får hvert år flere henvendelser på gavekort, og etter at vi byttet abonnementssystem i fjor, så har vi også en litt annen løsning på gavekort denne gang.

Ettersom systemet ikke har noen egen integrasjon for gavekort, så har vi lagt tilrette for gavekort-kjøp på ordinært vis. Vi har opprettet et eget produkt som du bestille og betaler umiddelbart via Vipps, som vi i etterkant aktiverer på mottakeren av gavekortet. For at vi skal få aktivert dette på ryddig vis så ber vi deg fylle ut skjemaet under etter at du har gjennomført bestillingen.

Prisen på gavekortet er også kr 499,-. Det 200 kroner billigere enn opprinnelig pris på et årsabonnement.

Under følger trinnene for å bestille gavekortet:

1) Bestill gavekortet her!
2) Fyll ut skjemaet under!
3) Du får tilsendt digitalt, utskriftsvennlig gavekort på e-post innen 24 timer.
4) Gavekortet aktiveres før 1. januar. Mottaker av gavekortet vil få tilsendt link for å sette eget passord. Om det er ønskelig med tidligere aktivering, eksempelvis etter julaften, så kan vi gjøre det dersom du sender oss en henvendelse på post@parcferme.no.

Powered by Labrador CMS