Her smeller det stygt mellom Dennis Hauger og Roy Nissany på Silverstone.
Her smeller det stygt mellom Dennis Hauger og Roy Nissany på Silverstone.

Dennis Hauger involvert i ekkel Formel 2-krasj

Nordmannen måtte bryte etter bare én runde i hovedløpet på Silverstone, men samtidig skal halobøylen igjen ha hindret potensielle alvorlige skader.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 2: Fra 13. startposisjon skulle Dennis Hauger få en krevende første runde på Silverstone i forbindelse med søndagens hovedløp i Formel 2. Men før det hadde gått én runde kolliderte Hauger med Roy Nissany, som endte løpet for dem begge.

Nissany var ute av banen og returnerte igjen hvor Hauger kom bak, der Nissany skjenet over til venstre og traff bilen til Hauger. Og som et prosjektil seilet han inn på banen igjen uten noen som helst kontroll der det var Nissanys tur til å passere, hvor Haugers bil så ble kastet opp i fra kerbsen og inn cockpiten på bilen til Nissany.

Med stød kurs rett mot hodeområdet til Nissany ble israelaren berget av halo-bøylen som skjermet hodet hans fra å bli truffet av gulvet til Hauger.

Begge krabbet ut av bilen for egen maskin, og Hauger virket noe forslått etter smellen. Ifølge Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen skal 19-åringen ha pådratt seg skader i hånda, men at det ikke skal være snakk om et brudd.

Parc Fermé kommer med mer...

Powered by Labrador CMS