Bildet er fra sist gang Dennis Hauger deltok i den Skandinaviske Porsche Carrera Cupen. I år skal han på ny bryne seg med den Nordiske Porsche-eliten.

Dennis Hauger med tre nye løp i Porsche Carrera Cup Scandinavia

19-åringen som har sin debutsesong i Formel 2, skal gjøre et nytt innhopp i det Skandinaviske Porsche-mesterskapet i Nord-Sverige.

Publisert Sist oppdatert

RACING: Norges Formel 1-håp, Dennis Hauger tar sjeldent fri fra å kjøre racerbil. Det er planlagt at aurskogingen tar turen til Nord-Sverige etter Baku Grand Prix senere denne måneden for å delta i Midnattssolløpet på Drivecenter Arena fra 17. til 18. juni.

Han skal kjøre i Porsches gjestebil med startnummer 911 i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Det blir ikke første gang sprintløp-vinneren fra Monaco deltar i serien. I 2020 deltok Hauger i fem løp, hvor han hadde én polepositon og fire pallplasser.

— Jeg ser virkelig frem til tre spennende løp under midnattssolen på Drivecenter Arena. Etter mine tidligere innhopp som gjestefører i serien kjenner jeg både teamet og startfeltet godt. Derimot har mesterskapet en helt ny generasjon av løpsbilen i år som selvsagt blir en ekstra utfordring for meg, forteller Hauger i en pressemelding.

Bilen som Hauger referer til er den nye 992-modellen av Porsche 911 GT3 cup-bilen som ble lansert i fjoråret. Den er bygd litt annerledes enn 991-modellen han kjørte i 2020 og har blant annet en bredere forstilling enn bakstilling for å nevne noen av forskjellene.

— Vi har et kort opphold i Formel 2-mesterskapet mellom Baku og Silverstone i juli, så innhoppet i Carrera Cup blir et perfekt mellombind for meg. Det skal bli kjempe kult å få delta i Sverige igjen, avslutter han.

Porsche-direktør i Sverige, Raine Wermelin uttaler at de er hedret over å kunne velkomne Hauger tilbake i Porsche Carrera Cup Scandinavia.

— Det svenske publikummet får en unik sjanse til å oppleve et racingtalent i verdensklasse på nært hold under Midnattssolløpet. Jeg vil takke Red Bull og Prema Racing og vi sender selvfølgelig en stor gratulasjon til Dennis for den fine seieren i Monaco, forteller Wermelin.

Powered by Labrador CMS