Sverre Isachsen.

EM-kongen fra den forrige generasjonen gjør comeback på Lånkebanen

Syv år borte fra Rallycross-manesjen og 11 år borte fra EM-sirkuset fikk holde for Sverre Isachsen som denne sommeren gjør comeback.

Publisert

RALLYCROSS: Sverre Isachsen er ingen hvem som helst i rallycrossmiljøet, og om du har fulgt med litt lenger enn verdensmesterskapet de siste årene så vet du antakeligvis godt hvem denne mannen er. Hokksund-mannen, med to NM-gull fra årtusenskiftet og ikke minst sine tre EM-gull fra 2009 til 2011, er nå klar for comeback denne sommeren. 

Isachsen, som har rukket å bli 52 år, har ikke kjørt løp siden 2016, men under EM-runden på Lånkebanen blir det altså et comeback. Der stiller den triple europamesteren opp der han alltid har hørt hjemme, i Supercars-klassen i EM, med en Ford Fiesta Mk8 - opprinnelig bygd av svenske Olsbergs MSE og nå eid av nordmannen Frank Valle. 

– Jeg har hatt følelsen i kroppen de siste årene at jeg ville kjøre igjen og jeg hadde snakket om det med mitt gamle team, så når sjansen kom måtte jeg ta den. Forhåpentligvis vil fansen være glad for å se meg tilbake, sa Isachsen i forbindelse med annonseringen.

EM og VM-runden på Hell går av stabelen 17. og 18. juni. I EM-klassen i Supercars vil Sivert Svardal, Tom Andre Sætnan, Frank Valle og Hans-Jøran Østreng representere de norske fargene sammen med Isachsen.

I VM-klassen er Ole Christian Veiby igjen Norges representant i konkurranse med blant annet Johan Kristofferson, Timmy Hansen og Sebastien Loeb for å nevne noen av de største profilene.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS