Parc Fermés redaktør Simen Næss Hagen i samtale med Formel 1-profilen David Coulthard under den internasjonale bilsportmessa Autosport International i Birmingham i januar 2020. Dersom alt går etter planen vil vi være på plass igjen her når messa starter opp igjen i midten av januar 2023.

Parc Fermés ukeblogg:

Enorm respons på kort tid – det verdsettes høyt!

Hvordan 2023 blir vet vi foreløpig ikke, men hvis de siste par ukenes aktivitet representerer engasjementet fra Parc Fermés lesere, så er det mye som ser lovende ut.

Publisert Sist oppdatert

UKEBLOGGEN: For to uker siden opprettet jeg ukeblogg-spalten for å fortelle litt hva som skjer med oss i kulissene, enten det er av redaksjonell art eller bedriftsmessig art. Og vi åpnet på ærlig og usminket vis med hvor tøff og hard høsten har vært for Parc Fermé som selskap.

Spesielt tapet på over 70.000 kroner i en regnskapskonflikt har preget oss mest, og følgelig da også undertegnede som har forsøkt å holde produksjonen gående til tross for at det har gått med mye ressurser og kapasitet på mye annet enn bare journalistikk - og ikke minst at dette har skjedd uten at det har vært mulig å ta ut egen lønn den siste tiden.

Men om vi vinner tilbake disse tapte utgiftene eller ei, så har responsen uansett vært helt fenomenal. Hyggelige tilbakemeldinger, verdifulle oppfordringer og ikke minst konstruktive innspill beviser at det foreligger et engasjement hos publikumet vårt.

Vi gikk åpent ut med det som har vært 2022-årets store mål for oss; å runde 1000 aktivt betalende abonnenter når kalenderen viser 2023. Før vi skrev det første innlegget var vi på 891. Når dette innlegget skrives, så er vi altså på 946 aktive abonnenter. Mange har tegnet årsabonnement på kampanje, som både gir oss god økt likviditet til å overleve 2022 nå, men ikke minst er dette svært positivt med tanke på langsiktigheten dersom vi klarer å opprettholde produktet til at ingen «stikker av» når det har gått et års tid.

Det vil etterhvert komme prisjusteringer hos oss også, i likhet med resten av samfunnet, spesielt fordi prisene våre nå har stått stille i to år. Det skjer ikke enda, men vi varsler allerede nå at det vil komme, men noen markant økning blir det ikke. I mellomtiden vil vi garantere at prisen på årsabonnement vil stå med 50 prosent prisavslag for all førstegangsbestilling som gjøres før 31. desember 2022.

I tillegg tenker vi at et er bedre sent enn aldri med et Black Weekend-tilbud nå dersom du vil prøve ut journalistikken vår på enda rimeligere vis. Dette for å gi deg muligheten til både å lese arkivert stoff, men ikke minst også å få med deg det siste vi lager av eksklusiv norsk bilsportjournalistikk.

Derfor kan du her tegne abonnement ut året for bare 50-lappen dersom du benytter seg av Vipps som betalingsmiddel. Denne vil konvertere i et månedsabonnement fra 1. januar 2023. Vi håper dog at du vil la abonnementet løpe også etter nyåret, slik at vi kan gå inn i 2023 med forhåpentligvis oppfylt målsetning om å være over 1000 aktive abonnenter.

Ikke bare er det en hyggelig fjær i hatten for oss, men det gjør også enda mer attraktive for potensielle investorer som kan være med på å sikre driften og utviklingen av Parc Fermé i lang tid framover.

Powered by Labrador CMS