Max Verstappen er viden kjent for å bruke et stort antall timer på racing i den virtuelle verden når han ikke er opptatt med fulltidsjobben.

Erstatter avlyste løp på Imola med simracing og repriser

Det blir ikke noe fysisk løp på Imola denne helgen, men det finnes erstatninger.

Publisert

FORMEL 1: Imola og Emilia-Romagna-regionen er rammet av flom, og helgens løp er derfor avlyst. Det har ført til et tomrom for mange fans, og om ikke IndyCar-kvalifiseringen til Indy 500, Formula Regional Europa med Martinius Stenshorne, 24-timersløpet på Nurburgring med Dennis Olsen eller Rally-EM med Mads Østberg fyller tiden din har det nå dukket opp alternativer i den virtuelle verden.

Redline Racing, et simracing-team med norske Ole Steinbråten i stallen og Max Verstappen på eiersiden, gjenoppliver søndag sitt konsept «real racers never quit» fra pandemien. Løpet vil vises på teamets Twitch-kanal søndag 15:30.

Max Verstappen skal ikke overraskende delta, og selv om det i skrivende stund ikke er flere Formel 1-førere bekreftet på deltagerlisten vil han møte sterk konkurranse fra blant andre Aston Martin-reserve Felipe Drugovich og Supercars-fører Shane Van Gisbergen.

Dennis Hauger, som lørdag skal kjøre Gokart-løp i Andebu, er foreløpig ikke bekreftet som en av førerne. Det er derimot flere av hans Formel 2-kollegaer. Jack Doohan, Ayumu Iwasa, Richard Verschoor, Enzo Fittipaldi og Isack Hadjar skal alle kjøre løpet.

Formel 1 gjør også sitt for å erstatte tomrommet. Søndag vil de på egen YouTube-kanal først vise løpet på Imola fra 2005 14:00, før det er duket for 2021-versjonen 21:00.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS