Få full oversikt over Rally Sweden - etappe for etappe

Sjekk styrkeforholdene mellom VM-førerne under Rally Sweden her!

Publisert Sist oppdatert

Informasjon: Dette er et helmanuelt system for oppdatering av interne redaksjonelle årsaker. Forsinkelser kan forekomme da vi av praktiske ikke alltid kjører alle oppdateringer i sanntid, så tidene som føres opp her er høyst uoffisielle. For siste oppdaterte oversikt over tider, vennligst bruk Rally-VMs offisielle tidtakningstjeneste.

Oppdatering etter SS7: Mange sliter med dårlige dekk etter dagens andre loop, og Oliver Solberg har slitt mest. Tidstapet er såpass stort at han nå er nærmere halvminuttet bak løpets leder Thierry Neuville. I tillegg tapte Ole Christian Veiby nesten 20 sekunder da han kvalte bilen i et veidele og ikke fikk start på med med en gang. Dermed har Andreas Mikkelsen tatt over ledelsen i WRC 2, 4,1 sekunder foran sin egen landsmann.

Oppdatering etter SS6: Ott Tänak kommer ikke til å starte etappen. Estlenderen meldte om problemer med bilen etter SS5, til tross for etappeseier. Oliver Solberg pådrar seg et enorm tidstap på denne etappen og faller ned til en femteplass. Han er nå 14 sekunder bak Elfyn Evans som leder totalt.

Oppdatering etter SS5: Oliver Solberg har hatt en strålende dag, men hadde et større tidstap nå. I stage end-intervjuet forklarer 20-åringen at han tok det for pent og passet ekstra på dekkene, noe han i ettertid så var nødvendig. Norsk-svensken falt ned til en fjerdeplass totalt etter denne etappen. I WRC 2 fortsetter Ole Christian Veiby å ha kontroll på ledelsen.

Powered by Labrador CMS