Under treningen tidligere på dagen var det regndekk som gjaldt, men i en kort periode under kvalifiseringen kunne Hauger og rivalene kjøre med slicks-dekkene i relativt tørre forhold.
Under treningen tidligere på dagen var det regndekk som gjaldt, men i en kort periode under kvalifiseringen kunne Hauger og rivalene kjøre med slicks-dekkene i relativt tørre forhold.

Hauger nummer seks i kaotisk kvalifisering på Spa

Dennis Hauger kom seg ut på banen i tide, og nordmannen har gode utgangspunkt til begge helgens løp.

Publisert Sist oppdatert

Formel 2-kvalifisering - Belgia

  1. Oliver Bearman, Prema, 2:05.736
  2. Frederik Vesti, Prema, +0,463
  3. Victor Martins, ART Grand Prix, +1,703
  4. Zane Maloney, Rodin Carlin, +2,061
  5. Theo Pourchaire, ART Grand Prix, +3,300
  6. Dennis Hauger, MP Motorsport, +3,318
  7. Ralph Boschung, Campos, +3,805
  8. Enzo Fittipaldi, Rodin Carlin, +4,082
  9. Richard Verschoor, VAR, +4,173
  10. Jehan Daruvala, MP Motorsport, +4,248

FORMEL 2: Da kvalifiseringen var i gang hadde idealsporet på Spa-Francorchamps tørket opp i såpass stor grad at førerne rullet ut med slicks-dekk. Tiden til å sette en tid under tørre forhold ble raskt redusert da Joshua Mason som denne helgen debuterer i Formel 2 forårsaket et rødflagg.

Da kysten var klar nærmet regnværet seg med stormskritt, og det ble dermed kun et forsøk for samtlige førere før regnværet ankom banen. Faktisk begynte det å regne underveis på runden, og førernes plassering på banen ble dermed avgjørende. 

Prema-duoen Oliver Bearman og Frederik Vesti ledet an både på banen og på resultatlisten. Victor Martins ble nummer tre foran Zane Maloney og Theo Pourchaire, mens Dennis Hauger kom inn som nummer seks. Nordmannen hadde såpas mye vanskeligere forhold enn Prema-førerne som lå først i feltet at han var over tre sekunder bak Bearmans tid, men enda verre var det for de som kom bak han. Dermed starter MP-føreren som nummer fem i lørdagens sprintløp, og som nummer seks i søndagens hovedløp.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS