Hayden Paddon.

Hayden Paddon utfordrer Østberg i kampen om EM-gullet

Mads Østberg møter sterk konkurranse i årets Rally-EM.

Publisert Sist oppdatert

RALLY: Hyundai-profilen er sammen med blant andre vår egen Mads Østberg et av de de største navnene i årets Rally-EM. Paddon kan fra sine år i Rally-VM blant annet skilte med åtte pallplasser og ikke minst en enkeltseier fra Rally Argentina i 2016. Etter noen sesonger uten en full satsing i Europa er det nå flere grunner til at valget i år falt på en EM-satsing for den rutinerte føreren.

– For det første så er budsjettet mer oppnåelig mens man fortsatt konkurrerer i et topp FIA-mesterskap. For det andre, fra et personlig perspektiv, så er det mer attraktivt å kjempe om rallyseiere i steder for klasseseiere, forteller Paddon i forbindelse med annonseringen.

35-åringen vil kjøre Hyundais i20 N Rally2-bil for det italienske teamet BRC Racing Team, og i kartleserstolen finner vi for imponerende 18. år på rad John Kennard. Paddon vil også delta i flere runder på hjemmebane på New Zeland ved siden av EM-satsingen. Rally-EM starter i Portugal 11. Mars.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS