Her er årets McLaren - MCL60.
Her er årets McLaren - MCL60.
Her er årets McLaren - MCL60.
Her er årets McLaren - MCL60.
Her er årets McLaren - MCL60.
Her er årets McLaren - MCL60.

Her er årets McLaren - følger gjengående trend

McLaren har lansert årets bil som de håper vil hjelpe laget til å klatre høyere på resultatlistene.

Publisert

FORMEL 1: I år er det 60 år siden Bruce McLaren grunnla laget, og passende nok har årets modell derfor blitt titulert MCL60. Rent designmessig gjør McLaren som mange andre lag: få endringer på designet sett bort fra at de lar mer av bilen forbli svart. Det henger etter all sannsynlighet sammen med at de fleste lagene sliter med å komme ned på minimumsvekten. Å la deler av bilen bli stående med sitt svarte karbonfiber sparer noen dyrebare kilo med lakk.

McLaren vil i år kjøre med nysignerte Oscar Piastri og Lando Norris bak rattet på hver sin bil. Lando Norris, som snart går inn i sin femte sesong, ser frem til årets sesong etter å ha fått et års erfaring med de nye reguleringene.

– Dette er mitt femte år i Formel 1, og jeg håper å ta med et positivt momentum inn i den nye sesongen etter et år med racing under det nye regelverket. Det har vært en god utfordring å tilpasse meg dem, og jeg føler at jeg er i en god posisjon til å fortsette å forbedre meg som fører. Jeg har satt pris på reisen min med teamet så langt, og å være involvert i McLarens 60-årsjubileum er et privilegium. Jeg vil fortsette å jobbe hardt sammen med Oscar gjennom dette betydningsfulle året, mens vi er ute etter å maksimere poeng-mulighetene, forteller Norris i forbindelse med lanseringen.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS