NASCAR Xfinity:

Innlagt på sykehus etter voldsom rundvelt

Han ble sendt til et lokalt sykehus for sjekk etter den brutale rullingen. I kveld forteller familien at han fortsatt er innlagt.

Publisert

NASCAR: Gårsdagens Xfinity-løp, som er klassen under Cup-serien, ble brått avbrutt med et rødflagg da Blaine Perkins fikk en luftetur nedover bakstrekken av NASCARs største bane. Hendelsen ble forårsaket av at bilen til Dexter Stacy med startnummer 66 mistet kontrollen.

Stacy sklei borti enden av bilen til Perkins, som så sender han i motsatt retning mot ytterveggen. Uheldige omstendigheter skulle føre til at Jade Buford så treffer bilen til Perkins, som gjør at bilen løftes opp i luften.

Den høye energien som var i feltet da hendelsen begynte, førte til at Perkins måtte utholde seks hele rundkast langs bakstrekken. Han kom så ut av bilen for egen maskin, dog med litt hjelp av banepersonalet. Meldingen etter at han hadde fått en sjekk hos legesenteret var at han skulle sendes til et lokalt sykehus for å undergå observasjon.

I kveld melder NASCAR gjennom en pressemelding at Perkins fortsatt ligger til observasjon, men at han er våken og ved godt mot.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS