Liam Lawson kjører denne sesongen i japanske Super Formula.
Liam Lawson kjører denne sesongen i japanske Super Formula.

Lawson legger press på Hauger med god sesongstart i Japan

Haugers kanskje fremste rival i kampen om et Formel 1-sete fikk en god sesongstart i Japan.

Publisert

RACING: Etter to sesonger i Formel 2 har Liam Lawson tatt turen til japanske Super Formula hvor han skal prøve å følge samme vei til Formel 1 som Pierre Gasly har gjort før han.

Etter å ha blitt nummer tre i sesongens første kvalifisering avanserte han frem til førsteplass og til slutt seier i det første løpet som ble kjørt på lørdag. To sekunder bak han fulgte Red Bull-juniorens 33 år gamle teamkamerat Tomoki Nojiri, som startet løpet fra pole position lørdag morgen norsk tid.

I søndagens kvalifisering var det igjen Nojiri som var raskest av alle, og denne gangen kom japaneren som vant Super Formula i 2019 og 2020 også først over målstreken. Lawson kom på sin side inn som nummer fem etter å ha startet helgens andre løp fra fjerde startposisjon.

Med en god sesongstart legger Lawson press på vår egen Dennis Hauger og de andre Red Bull-juniorene i kampen om et eventuelt Formel 1-sete. Hauger og resten av Formel 2-griden fortsetter sin sesong i Baku om tre uker, mens Lawson kjører sitt tredje Super Formula-løp helgen før.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS