Roar Lindland blir fortsatt å se på TV-skjermene i Porsche Supercup i år.

Nå skal Roar måle seg mot de profesjonelle i Porsche Supercup

Etter fire mesterskapstitler er Roar Lindland ferdig med amatørstempelet. For nå må Porsche-veteranen kjempe mot de aller beste i verdens kanskje mest prestisjefylte merkescup.

Publisert

RACING: Roar Lindland har vært et fast innsalg i Porsche Supercupen de siste sesongene. Og det er intet unntak for året. Nå meldes det at lyngdølingen tar steget opp til Pro-klassen etter å ha sikret fire titler i ProAm-klassen.

— Før var fokuset alltid resultatet i ProAm, så hvis jeg hadde en Pro-fører foran meg så var det en del kamper man rent taktisk ikke skulle ta i stedet for å ta noen store sjanser. Det ødela ikke for min plassering blant ProAm-førerne, sier han i en pressemelding og fortsetter:

— Nå, derimot, er det ikke rom for slik taktikk lenger. Nå blir det full gass fra start til mål, og med mål om å fullføre så høyt oppe på resultatlista som mulig med de forutsetningene vi har.

Lindland er tydelig på at han nå ser fram til utfordringen for årets sesong, og understreker at det nå var på tide etter å ha tatt fire titler i ProAm-klassen.

Han har deltatt i ProAm-klassen siden den først ble introdusert i 2018-sesongen. Til Parc Fermé mente Lindland at det var en stor faktor til hvorfor han valgte å fortsette i klassen etter en tøff 2016- og 2017-sesong.

— Da måtte jeg være helt ærlig med meg selv for det å framskaffe alt det som skal til for å hevde seg og kjøre doble mesterskap mens man heter Roar Lindland og kommer fra Norge... Det er så «beinane» tøft og vi hadde ikke ressurser til test og utvikling. En var så «underdog» at jeg følte at jeg var litt på maks av kanskje det som var mulig å få til, fortalte han i foranledningen til fjorårssesongen.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS