Dennis Hauger.
Dennis Hauger.

Nok et brutt løp for Dennis Hauger

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 2: Alt lå til rette for et godt resultat i sprintløpet for Dennis Hauger der han hadde tredje startposisjon etter gårsdagens åttendetid på kvalifisering.

Ut fra plata hadde nordmannen imidlertid en nokså svak start, og inn i første sving havnet han side om side med Logan Sargeant og Felipe Drugovich. Det ble dog for trangt og endte opp i et sammenstøt der Hauger ble stående igjen og dermed måtte bryte.

Dette er hans femte brutte løp denne sesongen (hovedløpet i Bahrain er dog tellende som fullført, selv om han stoppet i pit, journ.anm.), hvorav det er det andre brutte i et sprintløp etter at han også brøt lørdagen i Baku, dagen før han tok sin første seier i et hovedløp.

Med Hauger ute av dansen, og med en Sargeant som også skadet hånda si i sammenstøtet, så fortsatte løpet etterhvert etter at sikkerhetsbilen hadde vært ute.

Derifra og ut ble det en enkel seier til Jack Doohan, hans andre for sesongen etter sprintseieren på Silverstone. Juri Vips var tilbake etter en tyngre periode både på og utenfor banen og tok andreplassen, mens Enzo Fittipaldi ble nummer tre.

Powered by Labrador CMS