Rally Sweden, dag 2: Oliver raser ned på resultatlisten etter tekniske problemer

Få med deg lørdagens seks fartsetapper her!

Publisert Sist oppdatert

Informasjon: Dette er et helmanuelt system for oppdatering av interne redaksjonelle årsaker. Forsinkelser kan forekomme da vi av praktiske ikke alltid kjører alle oppdateringer i sanntid, så tidene som føres opp her er høyst uoffisielle. For siste oppdaterte oversikt over tider, vennligst bruk Rally-VMs offisielle tidtakningstjeneste.

Oppdatering før dag 3: Parc Fermé har ikke kapasitet til samme oppfølging søndag. Følg med på vår ordinære journalistikk gjennom dagen.

Oppdatering SS15: Oliver har hatt problemer på transportetappen. Det meldes om problemer med gassen, og TV-bildene viste høy arbeidsaktivitet i motorrommet. 20-åringen reiste etterhvert videre, men problemene var store inne på etappen. I tillegg til å komme 16 minutter for sent, så tapte han over halvannet minutt på etappen og har rast ned to plasser på totallista. Ellers dramatiske scener da Elfyn Evans kjører over i målsvingen og tar med seg målskiltet, i tillegg til at han treffer en lyskasterkran som mørklegger hele målområdet.

Oppdatering SS14: Craig Breen stoppet med motorproblemer etter to kilometer, og kom seg etterhvert videre ved hjelp av den elektriske motoren og fikk parkert på utsiden av et veidele. Oliver fortsetter med et godt tempo og svarte på Takamoto Katsuta med to sekunder på etappen. Men førerne som startet etter Oliver satte opp et betydelig raskere tempo i kveldsmørket. I WRC 2 var det heller ingen problemer, men i stedet uhyre jevnt. Kun ett tidel skilte Andreas Mikkelsen mellom Ole Christian Veiby, til fordel Mikkelsen.

Oppdatering SS12: Ingen forandringer sammenlagt, verken i WRC eller WRC 2. Kalle Rovanperä holder ledelsen til Elfyn Evans med et drøyt sekund. Oliver Solberg fortsetter å tape tid, men hadde noe bedring etter service kontra tidstapet han hadde under de første etappene. I WRC 2 fortsetter Andreas Mikkelsen å øke ørlite til Ole Christian Veiby, der det nå skiller 7,5 sekund i den helnorske duellen.

Oppdatering SS11: Oliver har hatt et massivt tidstap gjennom hele lørdagen, og fortsetter å tape masse tid. – Jeg kjører veldig dårlig i dag. Jeg har ingen god følelse til å satse med bilen, sier en svært skuffet Oliver etter målgang. Ole Christian Veiby tok tilbake ledelsen etter en sterk SS10, men tapte til Mikkelsen igjen etter å slitt med bilen i flere av veidelene på publikumsetappen i Umeå.

Powered by Labrador CMS