Rallycross-VM, Spania - Q1: Knallstart av Bermingrud i ny bil - midt på treet for Andreas

Publisert
Andreas Bakkerud. (Foto: GCK)
Andreas Bakkerud. (Foto: GCK)

RALLYCROSS: Det er duket for den syvende og åttende VM-runden i rallycross på Circuit de Barcelona-Catalunya denne helgen, og det er også omsider duket for sesongåpningen i europamesterskapet for Super 1600-klassen.

Grunnet reiserestriksjoner er det få nordmenn å finne på startlistene denne helgen. Foruten Andreas Bakkerud i VM-klassen så er det kun Marius Bermingrud med norsk pass som deltar i Super 1600-EM. I utgangspunktet skulle Espen Isaksætre, Ole Henry Steinsholt, Guro Majormoen og Marius Solberg Hansen også stilt til start i helgen - men blir altså hjemme av naturlige årsaker slik situasjonen er nå om dagen.

Men ute på banen ble en knallstart for Bermingrud som åpnet med en sterk andretid i en ny og ukjent bil, etter at Rolf Volland ga ham sjansen i disse oppsiktsvekkende Audi S1-bilene som har dominert klassen de siste årene. For Andreas Bakkerud ble det en syvendetid etter første omgang, langt unna der han vil være - men samtidig en helt OK tid den vanskelige sesongen hans tatt i betraktning.

Powered by Labrador CMS