Solid kvalifisering for Dennis i Baku

Nordmannen sikret en viktig plass midt i det viktige Topp 10-feltet før årets fjerde løpshelg i Formel 2.

Publisert

FORMEL 2: Fasit ble altså femte beste tid for Dennis Hauger på det som er ett av hans favorittbaner, i alle fall resultatmessig, i løpet av det siste året. Det var nemlig her han sikret sin hittil eneste hovedløpsseier i fjor, samme helg som han forøvrig leverte sin hittil beste kvalifisering med en tredjetid.

Derfor er det også solide forventninger til denne løpshelgen ettersom Hauger har levert en langt bedre start på denne Formel 2-sesongen enn på samme tid for ett år siden. Og gjennom kvalifiseringen viste Hauger at han hadde topptidene inne, og var på flere tidspunkt den raskeste føreren ute på banen.

Med det sikret han seg også en viktig tid dersom det skulle bli et rødflagg på slutten, noe som har vært litt av Haugers svakhet så langt denne sesongen. Men da det gjaldt som mest klarte ikke Hauger å forbedre tiden sin nok kontra fire andre førere som det samlet skilte under tidelet ved mål.

Prema-rookien Olli Bearman imponerte med pole position, 12 tusendeler foran Enzo Fittipaldi som knep andreplassen med bare 41 tusendeler ned til Theo Pourchaire. Haugers femtetid hadde en margin på to tideler opp til Bearman.

Det betyr i tillegg til femte startspor at han har sjette startposisjon til lørdagens sprintløp.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS