Spennende planer på gang?
Da vil vi gjerne høre fra deg!

Hvem kjører hva, og hvilke ambisjoner har vi i 2023? Nå vil vi skaffe oss en bedre oversikt over hvem

Publisert

BILSPORT: Vi håper og tror at 2023 kan bli et svært innholdsrikt og spennende år ute i felten for norske bilsportutøvere, og det vil i så fall bety at vi bør ha mer enn nok å henge fingrene i.

Men med små ressurser tilgjengelig er det ikke alltid vi klarer å ha like god oversikt til enhver tid. Og det påvirker også hvordan vi fordeler ressursene og prioriteringene vi gjør til enhver tid.

For at vi skal få best mulig oversikt, så er vi avhengig av innspill fra deg og dere som er direkte involvert i det som skjer ute på banen eller i skogen. Derfor har vi laget et tips-skjema som kan gi oss bedre forutsetninger og innspill til både enkeltsaker, men også serier og mesterskap vi skal notere oss bak øret.

Det er ikke sikkert at alle henvendelser vil bli besvart med en gang, men dersom du benytter deg av skjemaet under, så vil dette automatisk havne i «banken» vår som vil gjøre det lettere for oss å vurdere nye saker fra gang til gang. Vi oppfordrer også til å fylle ut så mye informasjon som mulig, som gjør det enklere for oss å ta en vurdering på hvilken omtale vi ønsker å lage.

Powered by Labrador CMS