Max Verstappen var fornøyd hjemme i Monaco før fredagens første trening, men han var ikke like fornøyd underveis.

Monaco Grand Prix, trening 1:

Verstappen misfornøyd da Sainz toppet lista

Årets første treningspass i Monacos trange bygater er overstått.

Publisert

FORMEL 1: Etter at forrige løpshelg på Imola ble vasket bort med flommen var det fredag klart for Formel 1 igjen da helgens første trening gikk av stabelen i Monacos gater. Nevnte avlysning betyr også at dette var første anledning til å se oppgraderingene teamene i utgangspunktet hadde gjort klart til løpet på Imola. 

Raskest av alle var Ferraris Carlos Sainz med tiden 1.13:372. Bak han fulgte Fernando Alonso og Lewis Hamilton henholdsvis tre og syv tideler bak Ferrari-føreren. Forøvrig var det ingen førere som kjørte ut med de mykeste dekkene i den første treningen. 

Max Verstappen hadde på sin side en mer ruskete trening som ikke resulterte i mer enn en sjetteplass på lista. Den regjerende verdensmesteren var tydelig misfornøyd med bilen underveis, noe som også viste seg med uryddig kjøring fra nederlenderen. 

– Denne bilen ser jo ikke lettkjørt ut i det hele tatt, sa Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen om Verstappens RB19.

Treningen ble avsluttet før tiden da Alex Albon endte i veggen tre minutter før slutt. Alt gikk bra med Albon, men Williams-mekanikerene må virkelig stå på om han skal være klar til nye runder i fredagens andre trening. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS