Dennis Olsen, Porsche
Dennis Olsen fra DTM-runden på Red Bull Ring lørdag.

Bakvendtland i Østerrike for Dennis Olsen

I år har DTM-sesongen stort sett handlet om dårlige kvalifiseringer og gode løp. Under lørdagens løp på Red Bull Ring var det stikk motsatt for Dennis Olsen.

Publisert

RACING: 27-åringen fra Våler kjørte inn til en god femteplass under kvalifiseringen og viste generelt lovende takter på banen med gode sektorer lørdag morgen. Men da løpet braket løs på ettermiddagen gikk det bare én vei for Dennis Olsen.

Nedover.

Olsen tapte to plasser allerede på den første runden, og før feltet skulle inn til sine obligatoriske pitstopp så lå den norske Porsche-føreren på en 8. plass. Her gjorde imidlertid Olsen og hans Manthey-team en god jobb, og Olsen var på nytt ute i et felt hvor han potensielt kunne kjøre seg opp noen plasser - slik vi har vært vant til å se ham i år.

Slik gikk det imidlertid ikke, og bare på de to siste svingene tapte han først 8. plassen til Marco Wittmann, før mesterskapsleder Mirko Bortolotti bokstavelig talt tok innersvingen på ham i den aller siste svingen og knep 9. plassen.

Med 10. plass i løpet ble det fortsatt mesterskapspoeng for Olsen, men med seier til Kelvin van der Linde foran Laurin Heinrich og Ricardo Feller, så faller Olsen nedover en plass ned i sammendraget til en niendeplass før tre løp gjenstår denne sesongen.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS