Red Bulls teamsjef Christian Horner har ingen planer om å bytte ut Sergio Perez.

Beskytter Perez:

– Han vil være vår fører i 2024

Christian Horner forsøker å legge spekulasjonene rundt Sergio Perez død.

Publisert

FORMEL 1: I skyggen av suverene Max Verstappen diskuteres stadig Sergio Perez Red Bull-fremtid, og mange har ment at meksikaneren kan forsvinne ut dørene allerede etter årets sesong til tross for at kontrakten hans løper ut 2024-sesongen. 

Uttalelser fra Helmut Marko gjorde ikke akkurat sitt for å roe ned diskusjonene. Marko sa blant annet at Perez ikke var sikret setet ettersom kontrakten er prestasjonsbasert. 

I etterkant av Nederland Grand Prix, hvor Perez ble nummer fire etter å ha mistet pallplassen som konsekvens av å ha kjørt for fort i pitlane, gjør teamsjef Christian Horner sitt for å beskytte meksikaneren. 

– Checos situasjon for neste år er klar. Han er en Red Bull Racing-fører. Vi har en avtale med han, sa Horner ifølge Autosport.

– Han er nummer to i verdensmesterskapet, han er den eneste føreren utenom Max som har vunnet Grand Prix-løp i år. Det er enkelt å kritisere han når barometeret er så høyt på den andre siden, men han vil være vår fører i 2024, fortsatte han.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS