Det gikk ikke som ønsket for Dennis Hauger i lørdagens sprintløp, her med manager Harald Huysman.

Hauger rotet bort poengene i sprintløpet

Det ble null poeng for Dennis Hauger i lørdagens sprintløp på Monza.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 2: Dennis Hauger starter begge helgens løp fra 11. startposisjon, men i lørdagens sprintløp viste Aurskog-gutten at ikke det trenger å være noen hemsko. Unggutten fikk en god start og hadde allerede på den første runden avansert flere plasser. Da løpet ble restartet etter fire runder, etter at Amaury Cordeel forårsaket en tidlig sikkerhetsbil, var Hauger nummer ni, og klatret raskt til 8. plass.

På runde 12 forårsaket Roy Nissany nok en sikkerhetsbil. Under løpets andre omstart på runde 16 holdt Hauger først fast på sin åttendeplass, men litt senere ble han tilsynelatende utålmodig over å ikke komme seg forbi Isack Hadjar og han kjørte følgelig for langt ut i svingen. Hauger klarte å beholde kontrollen over bilen men han måtte kjøre tvers over grusfella, noe han tapte flere posisjoner på. I mål ble han nummer 12.

Søndag er det duket for det siste Formel 2-løpet før det venter en lengre pause frem mot sesongavslutningen i Abu Dhabi i November. Igjen starter Hauger fra 11. startposisjon i hovedløpet som teller 30 runder.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!