Det blir ingen endringer i AlphaTauris førerkabal neste sesong.

Lawson forblir på sidelinjen - Tsunoda og Ricciardo forlenger hos AlphaTauri

Liam Lawson må finne seg i å være på sidelinjen også neste sesong.

Publisert

FORMEL 1: AlphaTauri annonserte lørdag natt norsk tid at både Yuki Tsunoda og Daniel Ricciardo fortsetter i teamet neste sesong. Tsunoda kjører sin fjerde sesong for teamet, mens Daniel Ricciardo fortsetter etter sin Formel 1-retur denne sommeren. 

– Jeg er takknemlig for Red Bull og Honda, for å fortsette å støtte og tro på meg, og veldig glad og takknemlig for å fortsette samarbeidet, uttaler Tsunoda.

– Jeg er glad for å kjøre med Yuki igjen neste år og fortsette reisen med AlphaTauri, forteller Ricciardo.

Liam Lawson har kjørt de siste tre løpene, og skal også kjøre denne helgen i Daniel Ricciardos skadefravær. Unggutten imponerte med å ta poeng i Singapore, men det holder altså ikke til å kapre en av de faste setene i 2024. Lawson går tilbake til sin reserverolle i Red Bull og AlphaTauri.

Annonseringen gjør at fører nummer 18 og 19 nå er bekreftet til neste års grid. Det er kun logan Sargeant i Williams som ikke har forlenget sin kontrakt, og om også amerikaneren får fortsette vil vi ikke ha en eneste rookie til start i Bahrain neste sesong. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS