Ole Christian Veiby.

Ole Christian med kanonstart på dagen – sekundstrid i toppen av totallista

Intens start på lørdagens kjøring i Nord-Sverige.

Publisert Sist oppdatert

RALLY: Etter en ikke mer enn middels dag for Ole Christian Veiby på fredag, så har nordmannen virkelig slått tilbake med to relativt klare etappeseire og avansement fra fjerdeplass til andreplass i WRC 2.

Oliver Solberg holder ledelsen med stødig og trygg, men likevel rask kjøring. Deres arge konkurrenter fra Finland har gjort flere feil og sliter nå også med å holde følge med den norsk-svenske tetstriden.

Totalt etter halvkjørt lørdag så har Solberg nå en ledelse på 33 sekunder til Veiby. Men samtidig er det ytterligere nesten 20 sekunder ned igjen til Jari Huttunen. Emil Lindholm og Teemu Suninen fikk problemer allerede fredag, mens Sami Pajari har snurret og tapt verdifull tid etter sin imponerende andreplass fra fredagen.

I toppen er det også svært tett. Craig Breen har imponert enormt og har ledelsen i sitt første løp i comebacket til Hyundai, men har nå bare tre sekunder til Ott Tänak, som på sin side har gjort Comeback i M-Sport. En annen som er på nytt beite, Esapekka Lappi, holder tredjeplassen, 17 sekunder bak sin teamkamerat inn til service lørdag.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS