Perez topper årets første trening foran Alonso

Sesongen er offisielt i gang, og Red Bull er ikke overraskende raskest fra start.

Publisert

FORMEL 1: For det var Sergio Perez som toppet listen etter første trening med tiden 1.32.758. Hans lagkamerat Max Verstappen kom inn som nummer tre, mens Fernando Alonso altså havnet midt i Red Bull-sandwichen.

Alonsos lagkamerat Lance Stroll er tilbake etter at han måtte stå over pre season-testen forrige helg. Kanadieren er sannsynligvis den føreren med størst behov for banetid, men første trening ble halvert for hans del grunnet problemer med tenningen på hans AMR23. Likevel ble det til slutt 17 runder i banken også for han.

Treningen ble ellers gjennomført uten den store dramatikken. Carlos Sainz fikk seg en piruett ut av sving ni, men han kom seg videre uten skader på hans VF-23. Raske rundetider var forøvrig ikke noe fokus for spanjolen som faktisk endte helt sist i fredagens første trening.

----------------------------------------------

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS